• 01 آذر 1403

شیمی و بیوشیمی مواد غذایی

شیمی و بیوشیمی مواد غذایی

شیمی و بیوشیمی مواد غذایی

کتاب « شیمی و بیوشیمی مواد غذایی » تالیف جناب آقای دکتر نبی شریعتی‌فر و مهسا علی‌کرد، بر اساس مصوبه شورای انتشارات جهت چاپ مورد موافقت قرار گرفت.

تولید علم از وظایف اصلی مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی به حساب می‌آید، در راه نشر تولیدات علمی، انتشارات دانشگاه نقش ویژه‏‌ای به‌ عهده دارد و بعبارت دیگر انتشارات از شئون مهم دانشگاه به عنوان مولد علم است. با عنایت به این امر که عملکرد یک انتشارات بر اساس تعداد و کیفیت کتب منتشره در سال ارزیابی می‌گردد، کتاب« شیمی و بیوشیمی مواد غذایی » تالیف جناب آقای دکتر نبی‌شریعتی‌فر و مهسا علی‌کرد، در یکصد و پانزدهمین جلسه شورای انتشارات مطرح و ارزیابی گردید و در خردادماه سال 1401 به چاپ رسید.

در شیمی و بیوشیمی مواد غذایی، آن دسته از تغییرات شیمیایی که در جریان تولید، نگهداری و جا به جایی مواد غذایی به وجود می‌آیند مورد بحث قرار می‌گیرند. چنین تغییراتی ممکن است در بافت، طعم، رنگ، ارزش تغذیه‌ای و کیفیت و ایمنی ماده غذایی اثر مطلوب یا نامطلوبی ایجاد کنند که در این میان تغییرات نامطلوب و جلوگیری از آثار زیان بار آن‌ها، به خصوص در مورد جوامع رو به رشد و غیر صنعتی بیشتر مورد توجه و تأکید هستند. نوآوری برجسته این کتاب علاوه بر موارد بالا، به مبحث آنزیم به طور تخصصی و آلاینده‌های رایج و نوظهور و مراحل تشکیل و روش‌های جلوگیری از تشکیل این ترکیبات می‌پردازد. این کتاب علاوه بر استفاده دانشجویان رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی می‌تواند مورد استفاده دانشجویان رشته‌های علوم تغذیه، کنترل کیفی صنایع غذایی، رشته شیمی، رشته صنایع غذایی، رشته مواد خوراکی و آشامیدنی، دامپزشکی و همچنین کارشناسان و مدیران صنایع غذایی و همکاران شاغل در سازمان غذا و دارو و سایر سازمان‌های مرتبط و افراد علاقه‌مند به علم مواد غذایی قرار گیرد.

کلمات کلیدی