• 18 مرداد 1401

دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی

دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی

دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی

کتاب دانستنی‌های تغذیه در طب سنتی ایرانی تالیف دکتر فاطمه نجات‌بخش، دکتر فرشته قراط و محمد احمدی با مجوز آرم دانشگاه توسط انتشارات المعی در سال 1400منتشر شد.

امروزه اهمیت اصلاح سبک زندگی با افزایش چشمگیر آمار بیماریهایی همچون دیابت، فشارخون، کبد چرب، ام اس، آلزایمر و سرطان‌ها در کل دنیا بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
شاخه اصلی گنجینه ارزشمند طب سنتی ایرانی که حکیمان نامدار ایرانی چون شیخ الرئیس ابوعلی سینا، رازی، جرجانی، اهوازی و ده‌ها دانشمند برجسته دیگر در حیطه آن قلم فرسایی کرده و منابع ارزشمندی از دانش مرتبط با سلامتی و بیماری را در آن بجای گذارده‌اند، تمرکز و تاکید ویژه بر اصلاح سبک زندگی است که در 6 دسته‌بندی به آن پرداخته است. که نه تنها در پیشگیری، بلکه در درمان بیماری‌ها تدابیر ویژه‌ای را ارائه می‌دهد.
تغذیه یکی از 6 اصل ضروری حیات است که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که متاسفانه به علت سبک زندگی ماشینی امروزی، عادات غلط در امر تغذیه منحصر به استفاده از فست فود‌ها و مواد غذایی صنعتی با افزودنی‌های بعضا غیر مجاز نموده و منجر به اجرای سبک غلط در نحوه خوردن و آشامیدن شده است.

کلمات کلیدی